Antal besökare

Artiklar visade
25402971

Artiklar

Nedan ett axplock med uttalanden från våra delägare

 

 "Tack för ett spännande, lärorikt och inte minst dramatiskt tävlingsår hittills. Jag önskar Dig och Stall 77 lycka till med hästarna och hoppas ni får många fina framgångar framöver på tävlingsbanorna."

 "Det känns helt fantastiskt att få vara medlem i Stall 77. Vilken spänning och förtjusning ni ger. Det är helt fantastiskt. Mitt medlemskap har jag inte ångrat fem minuter. Du skall veta att ett medlemskap i Stall 77 vill man vara rädd om."

 "Jag önskar säga upp min andel i Stall77. Anledningen till detta är att jag gått vidare i mitt hästägande. Jag vill tacka för ett fint år med ett otroligt välskött bolag."

 "Jag vill framföra mitt varma tack för allt det fantastiska arbete som du har gjort. Det har varit många roliga stunder."

 "Det är roligt och stimulerande att vara med i Stall 77. Tack för alla trevliga månadsbrev, foton mm."

 "Kul att våra hästar är igång på allvar nu. En annan kul grej är att det enda brev i månaden man längtar efter är månadsrapporten från dig."

 "Jag har varit med 4 år och det har varit kul, men intresset har svalnat. Samtidigt önskar man att alla företag hade skötts lika perfekt som ni har gjort. Alla inblandade kan verkligen sträcka på sig. Vill önska Stall 77 lycka till i framtiden och hoppas få se er med en Derbyvinnare någon gång."

 "Informationen och allt däromkring har varit utmärkt, bra mycket bättre än vad jag hade räknat med när jag blev medlem. Stall 77 är utmärkt med ett litet risktagande. Att sedan hästarna gjort väldigt bra ifrån sig under året hitintills gör ju inte saken sämre."

 "Roligt att läsa om vad som händer även om alla nyheter inte kan vara positiva."

 "I övrigt vill jag tacka för ett trevligt år. Det har varit mitt första år med stallet och det har varit intressant, lärorikt och spännande. Det ser lovande ut inför det nya året och det kommer garanterat att bli en rad intressanta starter som jag ser fram emot att följa Jag vill också passa på att tacka Dig för det jättearbete och den service du ger oss - inte minst genom hemsidorna".             

 "Jag har varit med sen årsskiftet och tycker det är jättekul. Har alltid varit intresserad av hästar och travhästar i synnerhet. Tycker det är för dyrt att ha en egen, så därför var det här perfekt."                                                                                 

 "Först vill jag dock uttrycka den glädje som jag, släkt och vänner (vi är sex stycken som delar på avgiften) har upplevt under året, vårt första i Stall 77."

 "Får jag passa på att säga att våran hemsida på internet med information är toppen. Dessutom besparar de mig många besök i tobaksaffären för att kolla om någon av våra hästar startar etc. Det är dessutom underbart att undan för undan hänga med i vad som händer våra hästar genom att läsa andelsbrevet till dags dato. Det är också ett fullkomligt underbart sätt att känna sig lite delaktig i travvärlden." 

 "Tack för en jättebra rankingsida på  internet.  Lätt att ladda ner utan en massa krimskrams med rörliga bilder och färger - som sagt kristallklart - nu slipper man en massa rankingarbete själv, bara att lägga till rätt "feelinghästar" så kommer vinsterna."

 "Jag vill också passa på att tacka för de här åren som gått. Stall 77 är en otroligt bra "plantskola" för de som vill lära sig mycket om trav samtidigt som de kan vara delägare i hästarna."

 "Först vill ja tacka för de år som jag varit med, men nu går jag vidare med mitt travintresse och kommer inom kort köpa egen häst med min familj. Jag har varit mycket nöjd med Stall 77 och kan varmt rekommendera Er verksamhet till de som vill få en första inblick i travets tjusning."
 
 "Jag har bestämt mig för att gå ur Stall 77 som delägare vid årsskiftet för att gå vidare med mitt hästägande. Jag vill tacka dig för ett utmärkt jobb som du har gjort under tiden som jag har varit med. Informationen har varit alldeles utmärkt. Det har också varit kul att vara med trots att jag bara varit en liten delägare men det har fått mitt intresse för hästägandet att glöda ordentligt. Så nu går jag vidare. Än en gång, tack för ett bra hästägandealternativ."